Förra veckan kom det ytterligare ett VIP-utskick från Reddville med produkter från Hawaiian Tropic. Jag har endast testat någon produkt innan så jag tyckte att det var kul att få hem lite sköna solprodukter nu när sommaren äntligen kommit!

Skönhetsblogg molkan Hawaiian Tropic solskydd sun screen

Inspirerade av tidiga Hawaiianska blandningar av naturliga plantoljor för att vårda huden, så skapade Hawaiian Tropic sitt eget formula för soldyrkare på västkusten i USA.

Hawaiian Tropic Protective Sun Lotion SPF 15 Medium, 89 SEK

En lätt och silkeslen formula i en ny och trendig flaska! Dess unika kombination av exotiska ingredienser hjälper till att bevara hudens fuktighet och smidighet vid solandet. Den är extra lätt att applicera in i huden och efterlämnar ingen kladdig ”yta”. Den är även mycket vattenresistent, upp till 80 minuter.

Hawaiian Tropic Moisturising Lip Gloss Island Berry, 39 SEK

Ger dig förföriskt vackra läppar och upp till 12 timmars återfuktning med ett bredspektrum UVA- & UVB-skydd (SPF 25).

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil SPF 10, 119 SEK

Har en utsökt formula just som torr olja. Torra oljor tränger snabbt in i huden och efterlämnar inte en oljig yta som traditionella oljor gör. Innehåller dessutom morotsextrakt, en antioxidant som skyddar huden och bevarar den smidig.

Hawaiian Tropic Silk Hydration Protective Sun Lotion SPF 10, 115 SEK

En unik kombination av solskydd och fuktboostande hudvård i ett! Den lätta, silkeslena formulan återfuktar effektivt din hy i upp till 12 timmar, medan den ger ett lägre skydd mot solens skadliga strålar.

Skönhetsblogg molkan Hawaiian Tropic solskydd sun screenHar redan använt dessa nu i dagarna när jag varit ute och jag både älskar doften och konsistensen på alla produkter. Tycker dock att dessa ligger lite i underkant gällande solskyddet, men det är tur att de erbjuder högre SPF i dessa produkter (20, 30 & 50). Har även spanat in deras After Sun-produkter som ser riktigt härliga ut!

Hawaiian Tropic finns att köpa i de flesta dagligvaruhandlar, KICKS, Åhléns men även eleven.se och andra onlineshoppar.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tretton − tio =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.