Fountain The Beauty Molecule kosttillskott vacker skönhetsblogg skönhet molkan

Då jag är med i Reddville’s SheSocial-nätverk är jag en av de första i Sverige som fått hem Fountain The Beauty Molecule för test, ett kosttillskott som främjar skönhet och hälsa. Det är det bästsäljande kosttillskottet på Boots i Storbritannien och är dessutom det bästsäljande varumärket inom alla kategorier på boots.co.uk.

Om Fountain The Beauty Molecule

Produkten innehåller en hög koncentration av Resveratrol och vegansk hyaluronsyra. Hämmar hudens åldrande och ger huden mer elasticitet, lyster och ungdomlighet. Med smak av granatäpple.

Ta en tesked (5 ml) per dag, antingen i ren form eller blandat med din favoritjuice eller smoothie. Skall inte blandas med mejeriprodukter. Denna produkt är ett komplement och inte en ersättning för vanliga hudvårdsprodukter. The Beauty Molecule innehåller inga konstgjorda färgämnen eller smakämnen. Passar för vuxna kvinnor och män.

Erbjudande

För att fira att Sheroshop är en av de första återförsäljarna i Sverige erbjuder de nu 20% (ord. pris 359 SEK) på Fountains produkter fram till 6/7. Ange koden BEAUTY i kassan.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

sju − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.