IsaDora Orange Flash Mini Collection Molkan SkönhetsbloggFör ett ca. två veckor sedan kom det hem ett paket med IsaDora‘s senaste minikollektion; Orange Flash, som består av ett läppstift och ett nagellack i sommarens hetaste trendfärg.

Tyvärr har jag så himla svårt för oranget och tycker inte alls att jag passar i det på varken läppar eller naglar, så detta är ingen hit för mig. Vad tycker du?

IsaDora Orange Flash Mini Collection Molkan SkönhetsbloggPerfect Moisture Lipstick – 158 Orange Flash är ett rödoranget knalligt läppstift. 119 SEK.

IsaDora Orange Flash Mini Collection Molkan SkönhetsbloggWonder Nail – 774 Orange Flash är ett knalloranget lack med finmalt skimmer. 69 SEK.

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Tycker att det är jättesnyggt, orange är så läckert på nästan alla 🙂

Svara

Tycker det är supersnyggt!! 🙂

Svara

Hej! Ville bara he lite råd från min favorit beautyblogger. Jag älskar smink och att sminka mig så jag startade en blogg. Jag jobbar ganska mycket med den men min statistik är jättedålig. Jag har haft bloggen en vecka så jag kanske inte ska förvänta mig så mycket. Jag känner mig lite ner när jag jobbar så hårt och så är det ingen som läser. Har du några tips för att hålla sig motiverad i början när allt står stilla? Det vore jättsnällt om jag fick svar.

Svara

Hej Linn, jag fick faktiskt en liknande fråga för inte så länge sedan som jag svarade på i ett inlägg (Länk till det här!). Så jag måste faktiskt referera dig till det inlägget då jag mer eller mindre skulle skriva samma sak här 🙂

Många kramar till dig och lycka till med bloggen!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

två × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.