Wild Argan Oil Bath & Body molkan skönhetsblogg

Arganolja är väletablerad inom skönhetsindustrin, och då främst inom hårprodukter. The Body Shop, med 38 års erfarenhet inom naturligt inspirerad hudvård, har nu skapat den omfattande kroppskollektionen Wild Argan Oil Bath & Body (lansering 27/8). Historiska sägner menar att en lysterfylld hy reflekterar en fridfull själ. Vår nya kollektion Wild Argan Oil är utformad för att dagligen ge dig lyster från topp till tå.

Den sensoriska kollektionen består av nio produkter, däribland en härlig lystergivande olja med flera användningsområden, en unik och lyxig olja i fast format och självklart även ditt nya favorit Body Butter.

I kollektionen ingår
  • Body Butter (200 ml/185 SEK)
  • The Radiant Oil (125 ml/225 SEK)
  • Bubbling Bath (250ml/160 SEK)
  • Rough Scrub (200ml/195 SEK)
  • Body Lotion (250ml/155 SEK)
  • Shower Gel (250ml/85 SEK)
  • Massage Soap (150g/75 SEK)
  • Miracle Solid Oil (50g/145 SEK)
  • Solid Oil Lips (20ml/95 SEK)

.
Vem är pepp? Jag är!

Like

Relaterade inlägg

IsaDora Cover Up Foundation & Concealer

IsaDora Cover Up Foundation & Concealer

Inlägget innehåller annonslänkar För ett tag sedan fick jag hem IsaDoras Cover Up, en foundation och concealer kombinerad. Full täckning som ska kännas behaglig på huden. Till detta har IsaDora också…

2 Comments
Julias skönhetsblogg 27 juni, 2014 at 16:57 Reply

Åh, denna är jag också pepp på! Lär ju vara skönt för min torra hy :)

Lackert 28 juni, 2014 at 00:50 Reply

Väldigt nyfiken på doften

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − tre =