mmei7ale9xxqeal50soj

Hand Creme – lansering 3/7, 50 SEK

The Body Shop lanserar nya minihandkrämer (30 ml). Unna dina händer himmelsk fuktighetsbevaring i åtta härliga dofter, från Strawberry till Shea eller Mango till Moringa. Varje handkräm innehåller mjukgörande naturligt inspirerade ingredienser, såsom kallpressad jordgubbsfröolja eller ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien.

20140617-175317-64397480.jpg

All-in-One™ InstaBlur™ Eye – lansering 24/7, 175 SEK

All-in-One™ InstaBlur™ Eye är en nyhet som verkligen gör skäl för sitt namn. Produkten fungerar både som primer och concealer. Produkten innehåller gula färgpigment som effektivt döljer blåaktiga ringar under ögonen och röda partier på ögonlocken. Dessutom förstärks effekten av din ögonskugga som blir mer intensiv!

.
Något som lockar?

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

8 − sju =