Tycker du att mensskydd borde vara gratis? Då är du inte ensam! Reddville är ett företag som skickar ut gratistamponger tillsammans med produkter från sina kampanjpartners. Det du behöver göra är att fylla i frågeformulär om dig själv och sedan utvärdera föregående månads kampanj för att kvalificera dig att mottaga nästa månads tampongpaket.

gratis tamponger reddville molkan skönhetsbloggI maj var Absolut Torr kampanjpartners och med tampongerna fick jag både ett nagellack från MIYO, antiperspirant våtservetter och en dab-on, perfekt!

gratis tamponger reddville molkan skönhetsbloggI juni är det RFSU som jobbar tillsammans med Reddville och Easy Shavin’, en genomskinlig rakgel för intima områden, följde med i paketet.

Jag tycker att Reddvilles initiativ är genialt! Jag har varit medlem i flera år och behöver aldrig köpa tamponger längre, för de dimper rakt ner i brevlådan. En tjänst som gör livet som kvinna lite lättare ♥

.

Som jag tidigare skrivit om har Reddville även projektet Shesocial som är VIP-utskick för dig som bloggar eller är aktiv på andra sociala medier där man får testa och ta del av produkter som är relevanta för dig.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Jag kan inte nog rekommendera Easy Shavin från RFSU, älskar den verkligen, gör intimrakningen sååååå mycket lättare och behagligare.

Svara

Jo, jag har testat den innan också 🙂 Superb!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

femton − sju =