Ibland händer livet och efter allt strul med internet, alla kalas och förberedelser för att mannen ska komma hem har bloggen blivit lidande. Och då jag har varit extremt trött (varför vet jag inte?) har jag inte haft någon ork eller motivation att varken fota, sminka eller blogga. Så är det ibland. Men nu kliar det i fingrarna igen så i morgon tar jag nya tag!

♥ ♥ ♥

Har ni förslag på sminkningar eller något annat jag ska skriva om så önska på!

Like

Relaterade inlägg

Molkans julkalender 2014

Något jag har drömt om i flera år är att få ha min alldeles egna julkalender här på bloggen men det har aldrig blivit av. Jag älskar att ge tillbaka…

2 Comments
Elinor 12 juni, 2014 at 16:55 Reply

Du får gärna göra lite tutorials for dummies! Är 30+ men helt ny på smink.. Lite basic grejer gärna.

Ildergreier 12 juni, 2014 at 22:43 Reply

Hva med ny bruk av nøytrale farger?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 4 =