20140606-113830-41910780.jpg

Som flera av er redan vet har jag haft stora problem med mitt internet sen jag skaffade det och har ringt både tekniker och support minst en gång i veckan… De har kliat sina huvuden då de inte kunnat lösa problemet. Nu ska de äntligen byta ut alla uttag i huset. Hoppas verkligen att detta hjälper!

Detta betyder alltså att jag inte kommer att kunna uppdatera bloggen förrän på måndag (förhoppningsvis). Men nu vet nu hur det ligger till och ni vet att jag lever.

Kram

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Jag HATAR sådant!!! Lider med dig och hoppas att det hjälper med uttagsutbytningen.

Svara

Åh så trist 🙁 Hoppas de hittar problemet så du slipper att det strular hela tiden.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.