Nu när mitt hår äntligen börjar bli långt vill jag kunna styla det med fina uppsättningar och använda fina hårsmycken osv. Men här är det dåligt med såna affärer, därför har jag nu spanat in Glitters sortiment på blommiga håraccessoarer. Får ta mig ett kik när Emilie och jag åker upp till huvudstaden nästa vecka :)

glitter-hair-flowers
1, 2, 3, 4

Like

Relaterade inlägg

IsaDora Holiday Collection – Golden Edition

IsaDora Holiday Collection – Golden Edition

Inför jul och nyår laddar IsaDora upp med en komplett Holiday look som andas glitter och Glamour. Favoriterna Perfect Moisture Lipstick och Eye Shadow Palette kommer i en glammig Golden…

3 Comments
kristina 30 maj, 2014 at 20:31 Reply

Jag har köpt flera fina på ebay

Wysteriias skönhetsblogg 2 juni, 2014 at 10:24 Reply

Jag tänkte också leta efter såna här nu i veckan, haha! Det är så fint på alla andra så jag måste testa :)

Malin 2 juni, 2014 at 10:28 Reply

Visst är det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =