skönhetsblogg molkan The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet recension review

Jag tycker: En väldigt härlig och fluffig kräm med en supergod blommig doft. Jag var jättepepp på att testa den här då den ska vara väldigt återfuktande med kylande effekt, tänkte att det kunde vara bra i sommar efter en dag på stranden eller så. Tyvärr kunde jag bara avnjuta den kylande effekten en gång, de resterande gångerna har den irriterat min hy till den grad att jag varit tvungen att tvätta bort den efter bara någon minut. Huden blir röd och det hettar som bara den. Undrar om det är alkoholen eller parfymen i som får min hud att reagera? Jag har annars inte speciellt känslig hy så, men det här går bara inte. Jag har t o m. testat på handryggen och det svider lika mycket. Tråkigt i alla fall, jag som verkligen gillade hela konceptet…


Vitamin E Aqua Boost Sorbet finns på thebodyshop.se och i butik och kostar 215 SEK/50 ml.

Like

Relaterade inlägg

Recension: Clarins Beauty Flash Balm

Recension: Clarins Beauty Flash Balm

Användning Morgon eller kväll, efter noggrann rengöring, applicera (utan att massera) ett tunt lager på ansikte, hals och ögonkontur. Applicera omedelbart make-up, om så önskas. Clarins Beauty Flash Balm kan…

7 Comments
Little Miss Consumer 29 maj, 2014 at 15:30 Reply

Oj vad tråkigt, men tack för tipset då ska jag INTE köpa den eller testa innan jag köper.

kristina 29 maj, 2014 at 17:54 Reply

Men åh vad synd. Första gången gick bra alltså? :(

Malin 29 maj, 2014 at 18:15 Reply

Ja, första gången kändes det normalt. Men sen har jag inte kunnat använda den :S

Lackert 29 maj, 2014 at 23:15 Reply

Trist att det blev så, då är den säkert inget för mej som kan vara känslig i bland

Beautybylinda 29 maj, 2014 at 23:28 Reply

Så skumt, jag har känslig hud och den funkar jättebra för mig.. Har inte kollat vad det är för typ av alkohol i den men skulle snarare tro att det är parfymen du reagerar på, om inte det är någon övrig ingrediens.. Men har inte kollat ingredienserna så noga.

Malin 29 maj, 2014 at 23:34 Reply

Jag kollade på COSDNA och utöver Alcohol Denat var det flera olika doftämnen, så det kan ju vara kombinationen av det. Svårt att sätta fingret på det.. Men men, i övrigt är det en jättehärlig kräm. Jag gav den till mamma så någon får njuta av den i alla fall :)

Mammi 30 maj, 2014 at 20:19 Reply

Me like tillsammans med dropparna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + nio =