Tillsammans med Color Riche Le Vernis Les Blancs, släppte L’Oréal i början av året ett gäng härliga topplack med olika texturer. Ett roligt och enkelt alternativ för oss som vill piffa till naglarna med enkla medel.

L'Oréal Paris Color Riche Nail Les Top Coats molkan skönhetsblogg920 Gold Leaf, 919 Grace Tweed, 917 Jackie Tweed, 916 Confetti, 922 Disco Ball

L'Oréal Paris Color Riche Nail Les Top Coats molkan skönhetsblogg

L'Oréal Paris Color Riche Nail Les Top Coats molkan skönhetsbloggTycker det är jätteroligt med såna här produkter då jag personligen är så urkass att måla och pilla med naglarna (halvblind också så det gör det ju inte lättare). Dessa topplack kan göra ett vanligt enfärgat lack mycket roligare. Här under har jag kört ett lager av Confetti ovanpå ett rosa IsaDora-gellack. Har inte riktigt hunnit testa alla än, men jag kan säga att Confetti och Gold Leaf är två favoriter!
L'Oréal Paris Color Riche Nail Les Top Coats molkan skönhetsblogg L'Oréal Paris Color Riche Nail Les Top Coats molkan skönhetsbloggColor Riche Nail Les Top Coats finns att köpa på bl a. eleven.se och Kicks för 59 SEK.

Like

Relaterade inlägg

Fler roliga nyheter från The Body Shop!

Den 3:e April lanserar The Body Shop två nya spännande serier. Doftserien English Dawn White Gardenia och läppstiftserien Colour Crush™ Shine. Förflytta dig till en blommande brittisk trädgård med hjälp…

1 Comment
Lackert 29 maj, 2014 at 22:54 Reply

Gillar åxå såna här lack som kan göra ett ensfärgat lack mycket roligare utan att man behöver pilla en massa :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + tretton =