Åh, jag måste bara visa er mitt senaste fynd! Hittade denna schäslong på loppis, kan ni förstå hur glad jag blev? Fick också en fin liten låda av mamma som vi satte blommor i. Och så fyllde jag även på mitt blombord med egensådd ruccola, basilika och lite sommarblommor 

malhar_140521_0113

malhar_140521_0091

malhar_140521_0090

#hejjagälskarminaltan

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Åh, vad fin den var! Blev ju jättemysigt 🙂

Svara

Visst är den! Hade ni alla bott lite närmre hade jag bjudit in på gofika och chill 🙂

Svara

Åh herre vad mysigt 🙂 Fixade också min altan igår, älskar att vara där nu! Helt awesome feeling

Svara

Gud så mysigt! 😀 Jättefint!

Svara

Åh vad fint 😀 Blev taggad på att fortsätta fixa vår balkong nu!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

2 × 2 =