Under de senaste dagarna har det varit så mycket pollen ute att mina ögon kliat och runnit, men har ändå känt att jag velat sminka mig. Därför har jag då satsat på en felfri bas, vassa ögonbryn och en snygg färg på läpparna. Så det är ett bra tips om du som jag lider av allergier men ändå inte vill vara helt osminkad!

malhar_140521_0069

malhar_140521_0070

Bas
e.l.f Cosmetics Mineral Infused Primer
L’Oréal Paris Infallible 24h Stay Fresh Foundation – 200 Golden Sand
The Body Shop Lightening Touch Concealer – 01
Apolosophy Translucent Powder – 01 Transparent
Too Faced The Bronzed & Beautiful Palette – Chocolate Soleil & Powdered Sun
The Body Shop Shimmer Waves – Coral

Ögonbryn
Anastasia Dip Brow Pomade – Chocolate
Anastasia Brow Pro Palette
Viva La Diva 3 in 1 Concealer

Läppar
NYX Butter Gloss – Merengue

You May Also Like

6 kommentarer

Svara

Snyggt! Du är väldigt fin i osminkade ögon 🙂 Min concealer brukar rinna bort när mina ögon rinner hela tiden. Har du nåt bra tips för att få det att hålla bättre? Jag pudrar uppe på också, men det håller inte så bra ändå tyvärr.

Svara

Hmm, jag har nog inget direkt tips så… Men jag brukar inte gnugga eller torka bort tårarna med händerna utan har oftast en näsduk tills hands för att bara lätt dutta under ögonen om det behövs.

Svara

Så fin farge på butter glossen 😀

Svara

Du är ju så söt att jag vill äta upp dig <3

Svara

Så här har jag sett ut de senaste veckorna i princip… Testade mascara en dag, efter två timmar var den väck…

Svara

Hatar pollenallergi! Har problem med kattallergi också och det blir ju inte bättre av att jag har två katter hemma! Väldigt fin sminkning, ska absolut testa på att sminka mig utan att använda mascara. Älskar brynen.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

20 − 4 =