L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

Volume Million Lashes So Couture mascara ger spektakulär volym med sofistikerad precision. So Couture’s borste definierar och förstärker varje frans så att du kan skräddarsy din look. Ett svep för naturliga fransar eller lager på lager för intensiv look.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

Jag har inte testat de tidigare versionerna av Volume Million Lashes, så det var roligt att få hem denna då Volume Million Lashes So Couture blivit en direkt favorit. Jag har kommit fram till att jag faktiskt gillar dessa gummiborstar med korta piggar mer än den traditionella mascaraborsten, just för att jag tycker att jag kommer åt bättre och inte petar mig själv i ögat. Även min mamma har testat den och gillar den jättemycket. Återkommer med recension och swatch.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture finns att köpa på bl a. Kicks, Åhléns, och kostar 175 SEK.

Har du testat VML So Couture? Vad tycker du i så fall?

Like

Relaterade inlägg

The Body Shop släpper skandal på flaska

Idag lanserar The Body Shop sin Red Musk™, en helt annorlunda feminin doft som skandaliserar parfymindustrin med dess pyrande blandning av kryddig mysk med heta noter av peppar, kanel och…

3 Comments
Nathalié - Mamma till Charlie 21 maj, 2014 at 10:10 Reply

Denna mascara fungerar inte på mina fransar :(. Har även provat de tidigare Volume million lashes, men det går inte på mina fransar helt enkelt. Den som fungerar allra bäst är Loreal Paris Lash arcitect 4d på mig :).

Dess/Drömteori 21 maj, 2014 at 12:33 Reply

Har testat den röda versionen, undrar vad som är annorlunda med denna?

Anna 25 maj, 2014 at 15:55 Reply

Denna är en av de bästa mascaror jag testat, även min mamma älskar denna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =