L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

Volume Million Lashes So Couture mascara ger spektakulär volym med sofistikerad precision. So Couture’s borste definierar och förstärker varje frans så att du kan skräddarsy din look. Ett svep för naturliga fransar eller lager på lager för intensiv look.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

Jag har inte testat de tidigare versionerna av Volume Million Lashes, så det var roligt att få hem denna då Volume Million Lashes So Couture blivit en direkt favorit. Jag har kommit fram till att jag faktiskt gillar dessa gummiborstar med korta piggar mer än den traditionella mascaraborsten, just för att jag tycker att jag kommer åt bättre och inte petar mig själv i ögat. Även min mamma har testat den och gillar den jättemycket. Återkommer med recension och swatch.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture finns att köpa på bl a. Kicks, Åhléns, och kostar 175 SEK.

Har du testat VML So Couture? Vad tycker du i så fall?

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Denna mascara fungerar inte på mina fransar :(. Har även provat de tidigare Volume million lashes, men det går inte på mina fransar helt enkelt. Den som fungerar allra bäst är Loreal Paris Lash arcitect 4d på mig :).

Svara

Har testat den röda versionen, undrar vad som är annorlunda med denna?

Svara

Denna är en av de bästa mascaror jag testat, även min mamma älskar denna.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

16 − elva =