Eleven.se har nyligen tagit in dessa Thermo Effect-lack från märket Layla. Det unika med dessa lack är att de ändrar färg beroende på temperatur. Här finns de swatchade på naglar. Hur coola är de inte?!

thermo effect layla eleven.se molkan skönhetsblogg

Nagellack som ändrar färg beroende på värme! Med dessa ljuvliga lack står du verkligen ut från mängden, de är nämligen formulerade för att ändra färg beroende på din egna kroppsvärme och värmen inomhus och utomhus. Färgen skiftar beroende på om det är varmt eller kallt, och ger dessutom fantastisk glans!

Layla Thermo Polish Effect finns att köpa på eleven.se och kostar 109 SEK /st.

Like

Relaterade inlägg

Fler spännande produkter från St. Tropez

Den perfekta fakebrännan kräver både för- och efterarbete, samt underhåll. Till skaran av St. Tropez-produkter har jag nu fått hem både en kroppsskrubb och två återfuktande BUS-lotions med anti-ageingegenskaper. Perfekt…

2 Comments
Little Miss Consumer 20 maj, 2014 at 11:45 Reply

Åh tack för tipset, har varit sugen på thermolack länge men undrar hur det kommer att se ut på korta naglar.

Wysteriias skönhetsblogg 20 maj, 2014 at 14:44 Reply

Nej men så häftigt :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 19 =