Eleven.se har nyligen tagit in dessa Thermo Effect-lack från märket Layla. Det unika med dessa lack är att de ändrar färg beroende på temperatur. Här finns de swatchade på naglar. Hur coola är de inte?!

thermo effect layla eleven.se molkan skönhetsblogg

Nagellack som ändrar färg beroende på värme! Med dessa ljuvliga lack står du verkligen ut från mängden, de är nämligen formulerade för att ändra färg beroende på din egna kroppsvärme och värmen inomhus och utomhus. Färgen skiftar beroende på om det är varmt eller kallt, och ger dessutom fantastisk glans!

Layla Thermo Polish Effect finns att köpa på eleven.se och kostar 109 SEK /st.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Åh tack för tipset, har varit sugen på thermolack länge men undrar hur det kommer att se ut på korta naglar.

Svara

Nej men så häftigt 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tolv + nio =