924365_1483261425237011_691260786_n
Tror ni jag dog lite när jag fick den här inbjudan? JA! Alltså, när jag är så nördig som många av oss är med både smink och youtube så är ju detta en dröm. Det ska bli så kul att få komma upp till storstaden och träffa Nic & Sam och många fina skönhetsbloggare 🙂

Hoppas vi ses där!

You May Also Like

9 kommentarer

Svara

Åh, vilket roligt event! 😀

Svara

Jag har inte testat deras borstar och har inte sett så mycket av dem på youtube men förstått att de är stora, vart tyvärr tvungen att tacka nej till min inbjudan pga tidsbrist, jobbar nämligen den helgen 🙁 hade varit roligt att träffa dig live ju!

Svara

Åh synd, ja det hade verkligen varit roligt att få träffa dig med! Jag älskar mina RT-borstar, vet inte vad jag hade gjort utan dem 😛

Svara

Man kanske skulle se till att testa ett kit då!

Svara

Blev inte ett dugg avundsjuk här! Ser fram emot rapporten senare i sommar! 🙂

Svara

Åh gud det hade varit så roligt att kunna gå, men utan inbjudan är det ju svårt, uhuhu.

Svara

Jag kommer dit!! Sjukt roligt event! Kul att få träffa dig också på riktigt

Svara

Åh 😀 Då kanske du kan smyga in en fika med mig? 😀

Svara

Vad kul och spännande 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

nio − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.