Nu var det sjuuukt länge sedan jag körde en #makeupthemeweek. Jennifer har hållit i fanan ett tag, men nu känner jag att jag är redo igen. Här kommer nästa veckas teman (start 12/5)!

molkan skönhetsblogg make up theme week makeupthemeweek vecka 20 2014

Make Up Theme Week är en gemenskap jag och Malin skapade sommaren 2013, där vi gör en sminkning på ett tema varje dag under en vecka (måndag-fredag). Varje tema är en så kallad fri tolkning, vilket betyder att man kan göra precis hur man vill. Vill du gå helt crazy så gör det! Eller om du bara vill använda temana som inspiration – det är helt upp till dig. Känner du att du vill hänga på är det bara att göra det! Lägger du upp bilderna på twitter/pinterest/instagram och vill visa mig så använd hashtagen #makeupthemeweek. Använd också taggen i dina blogginlägg om du lägger upp det där och/eller länka gärna till mig så hittar jag dem lättare.

Like

Relaterade inlägg

Make Up Theme Week V. 37

Då jag inte har kunnat vara med på en enda MUTW denna sommar p g a. jobbet och dess tider så tänkte jag att jag vill komma igång så fort…

4 Comments
Emilie 10 maj, 2014 at 20:13 Reply

Åh vad kul! Det är så typiskt att jag gör monsterveckan allan på jobbet nästa vecka, annars hade jag tamigtusan hoppat på! Jag kanske kan göra någon av dagarna trots allt :I

Erica 10 maj, 2014 at 21:15 Reply

Jag hänger på din temavecka istället för min (lite tråkigare i jämfört med din, haha). Kan jag låna din bild? Länkar till dig så klart :)

Malin 10 maj, 2014 at 21:16 Reply

Absolut!

Melina 12 maj, 2014 at 00:05 Reply

så jäkla kul initiativ! :) ska bli spännande att se vad du hittar på! :D
nån av dagarna kanske jag hakar på! ;) (beroende på hur mkt tid jag har att lägga på sminket, haha!)
kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =