Tidigare i vår lanserade L’Oréal en av vårens finaste lackkollektioner; Les Blancs (tillsammans med ett gäng Top Coats som jag kommer skriva om i ett annat inlägg). Lacken är vitbaserade med en hint av färg för att skapa otroligt fina pastellnyanser som passar perfekt till vår och sommar!

Mina favoriter måste vara 851 Nouvelle Vague och 852 Pistachio Drage. Älskar både grönt och lila på naglarna! Jag har ännu inte några swatches, men idag visar Vintertroll upp Nouvelle Vague – jag döör vad fint!

molkan skönhetsblogg L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis Les Blancs 2014850 Lemon Meringue, 851 Nouvelle Vague, 852 Pistachio Drage, 854 Golden Coquillage, 855 Oyster Bay

molkan skönhetsblogg L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis Les Blancs 2014

molkan skönhetsblogg L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis Les Blancs 2014

Color Riche Le Vernis Les Blancs finns att köpa på t ex. Kicks eller ute i butik och kostar 59 SEK/st.

Har du testat något av Les Blancs-lacken?

Like

Relaterade inlägg

NOTD: Rainbow Crush.

I förrgår kväll var jag tvungen att testa de nya Sugar Crush-lacken från IsaDora. Alla färger är otroligt fina och jag tror att mina favoriter är Pool, Ocean och Coral.…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + sjutton =