Ska jag vara ärlig hade jag helt glömt bort att jag hade ansökt om att bli medlem på Shesocial, ett projekt av Reddville som skickar ut gratis tamponger, men blev givetvis glad över att ha kommit med. Vem som helst med en blogg eller andra sociala medier söka till Shesocial för att få testa nya skönhets- och hälsoprodukter. Eftersom jag inte varit hemma har jag nu två utskick att blogga om :)

molkan skönhetsblogg basidermI mars kom det två produkter från Basiderm – hudvårdsserien som har utvecklats av dermatologer för fet och aknebelägen hud. Jag har själv inte så mycket problem med finnar och akne längre, men vill ändå inte att produkterna ska gå till spillo, så jag tänkte ge dem till min bror.

Basiderm Oil Control Foam Wash är en mild och lugnande cleanser som rengör effektivt och skonsamt utan att torka ut huden. Lågt pH bidrar till att bibehålla den normala hudbarriären. Utan tvål, parabener och alkohol.

Basiderm Oil Control Daily Moisturizer är en lättabsorberad ansiktscreme som återfuktar huden i 24 timmar, skyddar och motverkar glansig hy samt lämnar huden matt. Basiderm Daily Moisturizer är en av få akneprodukter som innehåller solskyddsfaktor. Utan parfym och parabener.

molkan skönhetsblogg modifastI april kom det ett stort paket med flera produkter från Modifast… och tamponger såklart! Jag har främst använt kostersättningen som dryck och nu när jag varit sjuk har jag inte haft speciellt mycket till matlust, så istället för att strunta i att äta har jag druckit ersättningen som en dryck – lite motsatt syfte, men det fungerade det med! Jag föredrar 3 dl vatten och några isbitar, så det inte blir för stelt.

Modifast chokladpudding är en kostersättning som är designad för att kunna ersätta alla eller vissa måltider när man vill kontrollera eller minska sin vikt. Du kan även ersätta enstaka måltider när du är på språng och har svårt att få till en bra måltid. Det enda du behöver göra är att blanda pulvret med 2 dl vatten och låta puddingen stå i kylskåpet i tre minuter – ett magiskt gott mål!

Like

Relaterade inlägg

Stämpelkit från Depend

Stämpelkit från Depend

I veckan fick jag hem massor av nageldekorationsprylar från Depend, som relanserar en del produkter samt inför några nya. Och något jag alltid velat testa är nagelstämplar. Det ser så…

2 Comments
nattis 4 juli, 2014 at 14:52 Reply

Hej! Jag är också “vipbloggare” och får utskick ifrån reddville en gång i veckan. I varje utskick finns en tampongbox samt produkter som “icke vipbloggare” kan tävla om att vinna. Jag undrar om du har fått betala för dessa saker eller om det kommit någon räkning hem till dig? är lite rädd för detta…. kram! Du får gärna ta bort min kommentar men skulle bli jätte tacksam för svar.

Malin 4 juli, 2014 at 15:09 Reply

Som VIP-bloggare får man utskicken gratis och behöver inte betala för dem. Har inte fått någon räkning och det ska inte komma någon räkning i framtiden heller :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =