NYX-Macaron-LippiesNyligen la jag ut en bild på denna galna läppstiftskollektion från NYX på min instagram och självklart måste jag blogga om dem också. Hur glad blir man inte av dessa regnbågsfärgade läppstift? Jo, så glad att man vill köpa allihopa bara för att de är så fina att titta på! Lime Crime‘s läppstift i liknande färger har länge varit på min shoppinglista, men jag tror faktiskt att jag hoppar dem och satsar på ett par från NYX istället.

NYX-Macaron-Lippies-swatches

Jag hoppas verkligen att de kommer till Sverige, för jag måste bara catch ’em all! Uppdaterar er med mer info kontinuerligt. Skulle du våga dig på något av dessa?

Like

Relaterade inlägg

MOTD: It’s an illusion

Mer av ett konstprojekt än en sminkning egentligen. Jag fick någon bild i huvudet och så fick det bli. BAS IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation – 10 Nude Porcelain IsaDora…

1 Comment
westbergstina 2 maj, 2014 at 14:23 Reply

jaaaaapp.. jag vill ha chambord, black sesame, lavender & rose, dom skulle jag kunna använda dagtid :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =