NYX-Macaron-LippiesNyligen la jag ut en bild på denna galna läppstiftskollektion från NYX på min instagram och självklart måste jag blogga om dem också. Hur glad blir man inte av dessa regnbågsfärgade läppstift? Jo, så glad att man vill köpa allihopa bara för att de är så fina att titta på! Lime Crime‘s läppstift i liknande färger har länge varit på min shoppinglista, men jag tror faktiskt att jag hoppar dem och satsar på ett par från NYX istället.

NYX-Macaron-Lippies-swatches

Jag hoppas verkligen att de kommer till Sverige, för jag måste bara catch ‘em all! Uppdaterar er med mer info kontinuerligt. Skulle du våga dig på något av dessa?

You May Also Like

1 kommentar

Svara

jaaaaapp.. jag vill ha chambord, black sesame, lavender & rose, dom skulle jag kunna använda dagtid 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fem × tre =