Tanken var att jag skulle på lite festligheter ikväll, men eftersom jag fortfarande känner mig överkörd så blir det en lugn afton. Supertråkigt att jag inte kan gå då jag inte träffat mina vänner på, vad som känns som, hundra år… Men men, det blir väl fler gånger.

Jag har heller inte orkat göra några skönhetsinlägg de kommande dagarna. Men jag hoppas verkligen att jag ska må bättre snart, för den här hostan är löjlig. Och som att superförkylningen inte räckte har pollenallergin även slagit till; huvudvärk, sjukligt trött och snor i mängder. Går runt som en zombie här hemma.. Blää.

malhar_140428_0038-2Frasse har det mysigt i vitsipporna i alla fall.

malhar_140428_0043-2

Vad ska ni hitta på idag?

Like

Relaterade inlägg

Lite restbilder.

Ja, när man ska fotografera till 365-projektet så får man ju kanske mer än en bra bild som man vill visa upp, så här kommer lite bilder som inte hamnat…

4 Comments
Emilie 30 april, 2014 at 12:33 Reply

Jag kommer ha en riktigt lugn valborg jag med. Har 6-dagars jobbvecka den här veckan och ska upp innan klockan fem i morgon, så det kommer bli en promenad nu på eftermiddagen och sen lite god mat och ev. en kik på brasan i parken men annars blir det att hoppa i säng tidigt >.<

Frasse då! Jag ser fram mot mycket powergos med honom ^^

Jennifer Hartzell 30 april, 2014 at 15:28 Reply

Vi ska också bara vara hemma. Hörde att majbrasan tändes ungefär kl. 20-21 och då har ju Zoey redan sovit i några timmar så det blev inget med det! Mys hemma i soffan istället :)

Linnèa 1 maj, 2014 at 14:46 Reply

Måste bara berömma dig för dina fantastiska bilder! Hittade din blogg idag via instagram och nu är jag fast. ❤

Malin 1 maj, 2014 at 14:55 Reply

Tack så jättemycket Linnéa <3 Jag var faktiskt precis inne på din blogg (innan du hade kommenterat) då jag hamnade där när jag sökte på “Baby Lips Event” :) Roligt sammanträffande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − sex =