The Body Shop lanserar en rad härliga produkter den 25:e april. Vitamin E-serien har bland annat fått tillskott av en härlig ansiktssorbet medan Body Sorbet är en helt ny svalkande kroppsserie i The Body Shop’s populäraste dofter. The Body Shops egna tips är att förvara sorbeterna i kylskåpet för extra svalka.

malhar_140421_0045

malhar_140421_0042

Body Sorbet

The Body Shop hjälper till att svalka hela kroppen i sommarvärmen. Nya Body Sorbets ger dig en svalkande uppfräschning, och håller huden fuktighetsbevarad utan att bli kladdig!

Med fyra fruktiga dofter – Strawberry, Mango, Pink Grapefruit och Satsuma och en härligt blomstrande – Moringa – är Body Sorbets den ultimata sommarupplevelsen. Body Sorbets innehåller 100% ekologisk Community Fair Trade-producerad aloe vera från Guatemala, som vårdar, svalkar och lenar hud som behöver fräschas upp i sommarvärmen.

Body Sorbet kostar 165 SEK/200 ml och finns på thebodyshop.se och i butik fr o m. 25:e april.

malhar_140421_0055

malhar_140421_0060

Vitamin E Aqua Boost Sorbet

Som ett sammetsmjukt moln av ljuvlig svalka och skön fuktighetsbevaring är det hudens bästa vän i värmen. Vitamin E Aqua Boost Sorbet innehåller Aqua Sphere-teknik – mikroskopiska sfärer med fukt som fungerar som minimala reservoarer som kan hålla hundratals gånger sin egen vikt i fukt. Varje burk innehåller fler än 2 miljoner Aqua Spheres. Tillsammans ger de 24 h fuktighetsbevaring på din hy.

Vitamin E Aqua Boost Sorbet kostar 215 SEK/50 ml och finns på thebodyshop.se och i butik fr o m. 25:e april.

.
Jag är superpepp på att testa dessa i sommar! Har redan testat Body Sorbet lite och hittills älskar jag både jordgubb och mango (favoritdofter från TBS!), känns härliga på huden och doftar supergott! Självklart kommer det recensioner på dessa så småningom också :)

Är dessa produkter något du vill testa?

Like

Relaterade inlägg

Länksöndag #4

Eftersom jag skippade förra veckans länksöndag då jag hade mycket annat att skriva om så kommer jag idag länka inlägg och bloggar osv. för dessa två veckor. Let’s go! Nina…

5 Comments
Sofies skönhetsblogg 21 april, 2014 at 18:06 Reply

Åh ja! Vill testa både och! Jag älskar deras scrub i doften Mango så jag hoppas jag ska gilla denna i samma doft så kan jag matcha dem i sommar! :D

Ansiktskrämen verkar också ljuvlig!

Perfekt att de släpps lagom till lönen kommer, ska nog gå till TBS då direkt och kolla in dem! :D

Little Miss Consumer 21 april, 2014 at 20:03 Reply

VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA!

Beautybylinda 21 april, 2014 at 21:41 Reply

Jag gillar redan dessa massor :) Tror de kommer bli en riktig hit

http://alisagonzalez.se 25 april, 2014 at 07:48 Reply

Åååh! Jag vill testa allt :D

Malin 25 april, 2014 at 07:52 Reply

Någon kanske får chansen att vinna en eller flera av produkterna framöver ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − tre =