molkanse6ar

Det är helt sjukt! För 6 år sedan skapade jag molkan.se och har bloggat om allt mellan himmel och jord sedan dess (men började blogga redan för 9 år sedan, say what?!). Jag har dock endast bloggat om skönhet i lite över ett år, men det är det roligaste beslut jag tagit gällande bloggen.

Under 2014 har jag också nått 300 prenumeranter på Bloglovin’ (woop woop!) och nått flera av mina egna mål för bloggen. Så självklart vill jag fira bloggens födelsedag och framgång med er! Därför kommer jag att anordna en rad tävlingar som tack för att ni gör det så roligt att blogga.

Håll utkik!

You May Also Like

13 kommentarer

Svara

Grattis! 🙂

Svara

Åh, så kul! Grattis! 😀

Svara

Grattis! 🙂

Svara

Grattis.

Svara

Grattiiiis Malin!!

Svara

Åh va kul! 😀 Grattis! Älskar din blogg!!! 😀

Svara

Tack Denise 🙂 <3

Svara

Grattis! Du har en jättefin blogg!

Svara

Tack så jättemycket 🙂

Svara

Grattis!

Svara

Grattis!!!

Svara

Grattis igen! Ser fram emot tävlingarna!

Svara

Grattis vad roligt!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tre × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.