molkan skönetsblogg christian breton mascara

molkan skönetsblogg christian breton mascara

molkan skönetsblogg christian breton mascara

I veckan kom det hem ytterligare ett litet paket med Super Mascara Volume från märket Christian Breton. Det ska bli jätteroligt att testa denna eftersom den utlovar både volym, längd och separation till varenda ögonfrans. Borsten har ganska korta strån, med ännu lite kortare strån längst fram. Mascaran kostar 199 SEK och ska finnas att köpa på Grand Parfymeri.

Har du testat denna? Eller är du sugen på att testa?

Like

Relaterade inlägg

MOTD: Light, Camera, Lashes

Här kommer bilder på min look som jag skapade i min Trendsetter video. Jag älskar gröna sminkningar och jag älskar dessa lösögonfransar! BAS L’Oréal Paris Nude Maguiqe Blur Cream –…

2 Comments
Evelinasfina Skönhetsblogg 4 april, 2014 at 16:44 Reply

Vilken härlig borste :) Du får göra en recension tycker jag!

Malin 4 april, 2014 at 16:45 Reply

Det kommer :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + sexton =