Miss-Rebel-modellbild“Nu lanseras L’Oréal Paris Miss Rebel – en kollektion med exploderande färger för att intensifiera din look! Kollektionen består av 5 fantastiska one shots (Limited Edition) samt 3 produkter ur permanent sortiment. Color Riche Le Crayon som är en helt ny produkt är ögonskuggor i klara, matta färger i smidig pennform som är enkla att applicera och har en silkeslen formula.”

Rek. pris för Miss Manga 139 SEK, Le Crayon 99 SEK och Le Vernis 59 SEK. Kollektionen lanseras V. 18 på Åhléns, Lindex, Kicks, ICA, Coop.

Color_Riche_Le_Crayon_11_Lovely_Lilas(1)06 Delicate Beige, 11 Lovely Lilas, 12 Ocean Blue

Miss-Manga-Black-openMiss Manga Black, Miss Manga Electrical Blue

Color_Riche_210_Shocking_PinkIndigo Classique, 210 Shocking Pink, 602 Perle De Jade

.
Känner ingen direkt dragning till någon av produkterna om jag ska vara ärlig. Hela kollektionen känns lite utdaterad med blå mascara och ögonskuggspennor (lite mätt på det nu). Jag är inte mycket för jeans och de andra lacken känns inte speciellt unika. Nah, inget rebelliskt för mig. Vad tycker du?

Like

Relaterade inlägg

Blåa vindar från The Body Shop

Som en hyllning till den ikoniska Body Butter kollektionen, presenterar The Body Shop det senaste tillskottet – Special Edition Blueberry, ett rikt och krämigt Body Butter med en härligt upplyftande…

2 Comments
Maria 2 april, 2014 at 10:04 Reply

Ser inte ett dugg rebelliskt ut. Däremot blir jag rätt sugen på det blåa nagellacket ändå. :)

Evelinasfina Skönhetsblogg 2 april, 2014 at 10:26 Reply

Hmm njaa inte något speciellt sug efter något jag heller men jeans effect kanske skulle vara spännande att testa ändå :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − femton =