malhar_140327_0005

Härom dagen låg ett annat intressant paket i brevlådan. Salvequick har anammat Baby Foot’s koncept med en socka med en gelé i som ska ta bort död hud, förhårdnader och sprickor på fötterna med en enda behandling. Allt du behöver göra är att sätta på dig sockorna och låta dem verka i 90 minuter. Behandlingen aktiverar kroppens egen process för att ta bort hård och död hud. Efter 10-15 dagar ser du resultatet – mjuka och lena fötter utan ansträngning.

Jag testade dessa sockar igår och hoppas att det ska ge ett lika bra resultat som Baby Foot. Kommer givetvis att recensera produkten och även bjuda på lite härliga för- och efterbilder på mina fötter för den som gillar sånt.

Salvequick Exfoliating Socks finns att köpa i dagligvaruhandeln och kostar 199 SEK.

Like

Relaterade inlägg

Världens dyraste smink

Du har säkert läst om det flera gånger, men jag måste dela med mig av dessa fakta om sminkprodukter som har ett pris som de flesta av oss bara kunde…

2 Comments
Little Miss Consumer 1 april, 2014 at 17:46 Reply

Själv älskar jag mina exfoliating socks från Footner <3 men priset på Salvequicks ligger lite lägre, ska nog ta och testa deras variant nästa gång.

Johanna (Jolimas beautyblog) 1 april, 2014 at 20:09 Reply

Jag köper mina exfoliating socks för en tjuga på ebay, funkar utmärkt :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 9 =