malhar_140130_0127

malhar_140322_0117

malhar_140322_0143

Dagens läppstift är IsaDoras nyaste färg 168 Coral Cream som släpps med Savannah-kollektionen. Jag skulle beskriva färgen som ljus pastellig korallrosa, den perfekta vårnyansen! Konstistensen är krämig och glider på lätt. Jag tror att jag hyllat varenda PML-stift jag testat och detta är inget undantag. In love with this shade

168 Coral Cream finns ännu inte att köpa, men kommer säkerligen
att tas in av bl a. eleven.se, Åhléns osv och kommer att kosta 119 SEK.

Andra nyanser av IsaDora Perfect Moisture Lipstick finns att köpa på t ex. eleven.se från 59 SEK.

Like

Relaterade inlägg

9 julkalendrar för skönhetsfantasten!

9 julkalendrar för skönhetsfantasten!

Julkollektioner och kalendrar har redan börjat dyka hos både butiker och webbshoppar. Så idag tänkte jag att jag skulle tipsa om lite julkalendrar för den skönhetsintresserade! The Ritual of Advent…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − åtta =