isadora perfect moisture lipstick 147 coralise molkan skönhetsblogg

isadora perfect moisture lipstick 147 coralise molkan skönhetsblogg

isadora perfect moisture lipstick 147 coralise molkan skönhetsblogg

IsaDoras Perfect Moisture Lipstick 147 Coralise är ett rödoranget läppstift som känns ganska neutralt i undertonen – kanske att det drar lite åt det varmare hållet. Formulan är krämig och känns återfuktande på läpparna. Som de andra PML-stiften är det väldigt pigmenterat och har igen ingen doft. Och som jag skrivit tidigare så tycker jag inte att jag passar i orangea läpp-produkter, men detta finner jag rätt trevligt. Här kan du läsa om vad jag tycker om några andra av IsaDoras Perfect Moisture Lipstick.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick 147 Coralise finns att köpa på t ex. Kicks för 119 SEK.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fyra + sexton =