YSL Rouge Volupté 32 Corail Jalouse molkan skönhetsblogg

YSL Rouge Volupté 32 Corail Jalouse molkan skönhetsblogg

YSL Rouge Volupté 32 Corail Jalouse molkan skönhetsblogg

YSL Rouge Volupté 32 Corail Jalouse molkan skönhetsblogg

Näst ut i denna läppkavalkad är mitt senaste inköp; YSL Rouge Volupté i färgen 32 Corail Jalouse. Har länge velat ha ett YSL-läppstift då bara hylsan är ett smycke i sig. Färgen är en ljus korallrosa färg som passar utmärkt till både vardags och fest, tror även det kommer göra sig görsnyggt i sommar när man fått lite färg. Konsistensen är krämig, men känns som att det lägger sig ovanpå läpparna som en hinna på något sätt, det går inte in i läpparna som många andra läppstift gör.

Det doftar sött, fruktigt men också blommigt, lite som en sommaräng – jag gillar doften jättemycket! Jag är jättesugen på att köpa fler i framtiden; 03 Violet Incognito och 19 Fuchsia in Rage har jag spanat in länge

YSL Rouge Volupté finns i olika utföranden och kan köpas på t ex. Kicks för 350 SEK.

Like

Relaterade inlägg

Veckas naglar: Sea Witch

Veckas naglar: Sea Witch

Här kommer en härlig manikyr med två av Essies senaste lack. Dessa två färger passar så bra ihop! Och så hade jag ett turkost nagelfolie som jag tyckte passade till.…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =