IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom molkan skönhetsblogg

IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom molkan skönhetsblogg

IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom molkan skönhetsblogg

Dagens läppstift kommer från IsaDora och är ett utav deras Jelly Kiss som är ett gel-läppstift med vårdande egenskaper. Färgen heter 58 Orange Blossom och är en genomgående orange färg. Jelly Kiss-läppstiften är semi-transparenta, vilket betyder att de är enkla att bära och applicera – det är liksom inte så noga som med ett superpigmenterat läppstift. De är också väldigt mjuka och härliga i sin konsistens och känns återfuktande på läpparna. Tyvärr passar jag inte i orangea toner – men jag tror att jag ska införskaffa mig mer av de rosa och nude-färgade stiften då jag gillar fomulan.

IsaDora Jelly Kiss finns att köpa på t ex. eleven.se för 99 SEK (sänkt pris).

Like

Relaterade inlägg

Fräscha lösnaglar från Depend

Fräscha lösnaglar från Depend

I samma utskick som Limited Edition-fransarna fick jag hem nya Hot Look- & Glamour Look lösnaglar från Depend. Två lite poppiga sommarnaglar och två lite mer klassiska och glamorösa naglar.…

5 Comments
Evelinasfina Skönhetsblogg 23 mars, 2014 at 19:39 Reply

Det var fint även om jag inte dras till orange-färgade läppstift :) Ser fräscht ut!

Julias skönhetsblogg 23 mars, 2014 at 19:50 Reply

Snyggt! Har blivit väldigt såld på orange läppar det senaste :)

delinda 23 mars, 2014 at 20:20 Reply

Häftig nyans, gillar också formulan :) De ljusa tonerna är mina favoriter

Lackert 23 mars, 2014 at 22:17 Reply

Härlig färg :)

Kajalpennan 24 mars, 2014 at 10:20 Reply

Jag gillar också formulan. Tyckte att det passade dig. Så mycket man ser vill säga :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + nitton =