IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom molkan skönhetsblogg

IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom molkan skönhetsblogg

IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom molkan skönhetsblogg

Dagens läppstift kommer från IsaDora och är ett utav deras Jelly Kiss som är ett gel-läppstift med vårdande egenskaper. Färgen heter 58 Orange Blossom och är en genomgående orange färg. Jelly Kiss-läppstiften är semi-transparenta, vilket betyder att de är enkla att bära och applicera – det är liksom inte så noga som med ett superpigmenterat läppstift. De är också väldigt mjuka och härliga i sin konsistens och känns återfuktande på läpparna. Tyvärr passar jag inte i orangea toner – men jag tror att jag ska införskaffa mig mer av de rosa och nude-färgade stiften då jag gillar fomulan.

IsaDora Jelly Kiss finns att köpa på t ex. eleven.se för 99 SEK (sänkt pris).

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Det var fint även om jag inte dras till orange-färgade läppstift 🙂 Ser fräscht ut!

Svara

Snyggt! Har blivit väldigt såld på orange läppar det senaste 🙂

Svara

Häftig nyans, gillar också formulan 🙂 De ljusa tonerna är mina favoriter

Svara

Härlig färg 🙂

Svara

Jag gillar också formulan. Tyckte att det passade dig. Så mycket man ser vill säga 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

åtta + 10 =