IsaDora Sugar Nails Pastels 135 Cotton Candy molkan.se Skönhetsblogg IsaDora Sugar Nails Pastels 135 Cotton Candy molkan.se Skönhetsblogg IsaDora Sugar Nails Pastels 135 Cotton Candy molkan.se Skönhetsblogg IsaDora Sugar Nails Pastels 135 Cotton Candy molkan.se SkönhetsbloggNäst ut i sockerskaran från IsaDora är 135 Cotton Candy som är en ljuvlig pastell-lila nyans. Jag upplever att Cotton Candy är lite mer pigmenterad än Lemon Soda då jag bara behövde 2 lagar för att det skulle bli heltäckande. Detta är definitivt mitt andra absoluta favoritlack i Sugar Nails-familjen

You May Also Like

6 kommentarer

Svara

Det ser riktigt härligt ut 🙂 det lila är förvånansvärt fint tycker jag.

Svara

Vill ha – punkt!

Svara

Älskar den där färgen 🙂

Svara

Så sjukt fint 🙂

Svara

Så himla sött

Svara

Det där står på andraplats i min testarlista just nu ^^

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

7 + sju =