Igår släpptes den nya nyansen 16 Milk ‘n Chocolate av IsaDoras Twist-Up Gloss Stick och jag har faktiskt redan testat den ett tag. Jag gillar verkligen doften av Twist-Up Gloss Stick, de luktar godis samtidigt som de känns väldigt återfuktande. 16 Milk ‘n Chocolate är en lättburen nudenyans som har fått fast tjänst i jackfickan.

1505643_799391196756207_1147552010_n malhar_140317_0011”Den cremiga känslan av ett läppstift och glansen från ett gloss möts i Twist-up Gloss Stick. Vårdar läpparna med en stor dos fukt och glans. Den mjuka, cremiga formulan med fuktgivande egenskaper smälter på läpparna så att de känns smidiga och återfuktade.

Till vårt redan existerande sortiment med 12 färger lanserar vi här även ännu en ny färg: nr 16 Milk ’n Chocolate. Denna ljusbruna nudefärg är som just en cremig mjölkchokladbit på dina läppar.”

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Åh, denna kände jag ju faktiskt mig ganska sugen på 🙂
Har inte hittat någon av dessa som jag gillar än men ska helt klart kolla in denna 🙂

Svara

Så fin den ser ut, den vill jag nog ha. Tycker om dessa

Svara

Den blev jag sugen på nu!
Har den andra nude-nyansen sen tidigare och den används flitigt. Så mycket roligare att använda dessa istället för vanligt läppbalsam på dagarna då de är väldigt återfuktande och samtidigt ger en snygg färg och glans.

Svara

Åh, jag avlider på dina swatches! Kanonfint 🙂 Jag tycker att det ser urläckert ut. Borde kanske kika in senare nästa vecka.

JAG HOPPAS ATT DU HAR DET BRA <3

Svara

Gullis <3

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.