malhar_140314_0026Olika krämprodukter fungerar på olika sätt eftersom de har olika ingredienser, funktioner och konsistens. Jag testar mig alltid fram med ett par metoder innan jag kommer på hur produkten blir optimal för mig. Gällande IsaDoras CC Concealer så tycker jag att enklaste applicering (och bästa resultat) ges med att använda fingrarna.

OBS! Något som inte kan sägas allt för många gånger är att är viktigt att inte peta med fingrarna i burkar med krämprodukter, bakterierna älskar att frodas där!

malhar_140314_00751. Ta en spatel eller baksidan av en pensel för att gröpa ur produkt och klicka ut på handryggen, ta sedan ett finger och värm upp produkten på handryggen genom att göra cirkelformade rörelser.

malhar_140314_00702. Dutta sedan på i ansiktet.

Like

Relaterade inlägg

Salvequick Exfoliating Socks

Härom dagen låg ett annat intressant paket i brevlådan. Salvequick har anammat Baby Foot’s koncept med en socka med en gelé i som ska ta bort död hud, förhårdnader och…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − arton =