Genom min otroliga vän YouTube så har jag under min skönhetsintresserade tid fått många tips om bra märken, varav ett är Physician’s Fomula. Både grav3yardgirl och Itsjudytime har rekommenderat en del av produkterna och då blir man ju givetvis sugen på att testa.

Physician’s Formula finns på iHerb och ligger faktiskt i den billigare prisklassen. Använder du koden* LBC663 i kassan får du $10 rabatt om du handlar för $40 eller mer, eller $5 rabatt om du handlar under $40.

skonhetsblogg molkan physicians fomula

Hur fina är inte förpackningarna och produkterna? Så där extra puttenuttigt som får mig att tippa över av vill-ha-begär. Jag har länge varit sugen på Fake Out Mascara då den ska vara mycket mild och enligt grav3yardgirl är det en av de få mascaror som inte får hennes ögon att rinna. Och hjärtarna i Happy Booster Blush… och rosetterna på Nude Wear-förpackningarna ♥ ♥ ♥

*När du handlar på iHerb och använder denna kod bidrar du med en liten summa som jag får i mitt rewards-program. När jag har kommit upp i en viss summa kommer jag att beställa lite produkter som jag kommer att tävla ut till er läsare.

Like

Relaterade inlägg

Video: Månadens favoriter Oktober 2015

Video: Månadens favoriter Oktober 2015

– LUSH Don’t Look At Me – The Body Shop Black Musk Perfume Oil – NYX Cosmetics Micro Brow Pencil – bareMinerals Blemish Remedy Foundation – Morphe Brushes 35T Color…

2 Comments
Sofies skönhetsblogg 8 mars, 2014 at 09:06 Reply

Okej, nu blev jag sugen på Nude Wear-produkterna också!
Missade dem helt när jag kikade igår men de ser ju underbara ut! :D

sofia 8 mars, 2014 at 12:40 Reply

när jag bodde i Usa köpte jag rouget med hjärtan, och det var SÅ jävla bra! :D Och räckte länge med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 4 =