skonhetsblogg molkan isadora sugar nails pastels lemon soda

skonhetsblogg molkan isadora sugar nails pastels lemon soda

skonhetsblogg molkan isadora sugar nails pastels lemon soda

Först ut i skaran av IsaDoras nya Sugar Nails är Lemon Soda, som lockade mig mest. Lemon Soda får mig att tänka på skumbananer med sin pastellgula färg. Konsistensen på mitt lack är tjockt men medgörligt, dock skirare än de tidigare lacken men jag har ändå fått det heltäckande med 2 lager. Tycker att detta är ett jättefint strukturlack som förmodligen blir ännu finare på när man fått ytterligare lite färg på kroppen.

P.S! Mina naglar blir fortfarande inte längre än så här :(

Like

Relaterade inlägg

NOTD: Macaron

Jag fortsätter att testa IsaDoras Sugar Nails Pastels och idag har turen kommit till 133 Macaron som är en härlig grön pastellig nyans. Här har jag använt 2 lager och…

NOTD: Blake’s Pure Red

E.L.F Pearl Pink.

NOTD: Passion Pink.

NOTD: North Star.

2 Comments
Denise 7 mars, 2014 at 16:57 Reply

Härlig färg _D

Little Miss Consumer 7 mars, 2014 at 20:24 Reply

Flaskbilden du tagit är ju bara så otroligt jädra bra och snygg, nagellacket i sig är jag inte särskilt imponerad av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 4 =