Go-Extreme-closed Frida-1
Colossal volume goes extreme med Maybelline New York Colossal Go Extreme Volymmascara. Tack vare den specialutvecklade ”double-pump” borsten laddar den fransarna med extrem volym! Formulan innehåller 20 gånger mer kollagen jämfört med den klassiska Maybelline New York Colossal-mascaran.

Mascaran lanseras i Very Black och Very Black Waterproof. Säljstart v. 10 och kommer att finnas på Kicks, Åhlens, H&M, Cubus, Lindex, COOP och ICA. Rek. pris 145kr.

Jag har så länge jag kan minnas använt olika typer av Maybelline-mascaror och det är alltid roligt med nyheter på den fronten. Gillade verkligen min vattenfasta Colossal-mascara jag hade i fjol så jag är riktigt sugen på att testa denna!

Vad tycker du? Något du känner för att testa?

Like

Relaterade inlägg

NOTD: Rainbow Crush.

I förrgår kväll var jag tvungen att testa de nya Sugar Crush-lacken från IsaDora. Alla färger är otroligt fina och jag tror att mina favoriter är Pool, Ocean och Coral.…

2 Comments
evelinasfina 3 mars, 2014 at 09:10 Reply

Är inte så glad i colossal-mascarorna men jag kommer nog inte kunna låta bli att testa :) man vet aldrig!

Helena 4 mars, 2014 at 17:42 Reply

Har varit rätt besviken på de senaste Colossalmascarorna, och det ser på denna ut som att de fokuserat mer på en speciell pinne än en speciell borste… Men jag kommer förmodligen införskaffa den ändå i min jakt på den perfekta mascaran… Oo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + fyra =