malhar_140128_0007

Information: “Unna dig en extra löddrig duschtradition med Blueberry Shower Gel som innehåller Community Fair Trade-producerad honung från Etiopien. Självklart innehåller den naturligt blåbärsextrakt, och självklart är den skonsam för huden eftersom den är fri från tvål.”

Jag tycker: En härlig duschkräm som luktar blåbärssylt/blåbärssoppa (?). Konsistensen är som de andra duschkrämer från The Body Shop jag testat, krämig och löddrar upp bra. Jag tycker även att den är bra på att återfukta huden då jag inte känner mig sträv eller torr efteråt. Doften ligger kvar en stund efter att jag torkat, men förstärks givetvis med hjälp av Blueberry Body Butter. En trevlig och fräsch liten kompis i duschen!

TBS Blueberry Shower Gel finns att köpa på thebodyshop.se eller i butik för 85 SEK.

4/5

.

Like

Relaterade inlägg

Recension: e.l.f Studio Eyebrow Kit.

Skulle ju ha tagit en bild innan jag använde den… doh! Information: “Skapa ögonbryn som är fylligare, tjockare och mer definierade! Det pigmenterade vaxet definierar och formar ögonbrynen och färgen…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + ett =