Hittade denna video när jag surfade runt på youtube härom dagen och blev galet exalterad! Det verkar som att vi kan se fram emot en färgsprakande palett med pressade skuggor från Urban Decay… Och jag älskar färg! Känns som ett bra komplement till Naked-paletterna.

Vad säger ni? Är ni peppade?

Like

Relaterade inlägg

eleven store hair makeover

När jag var i Stockholm passade jag på att gå in på eleven store som ligger på Karlbergsvägen 37. Jag hann tyvärr inte springa in där förra gången jag var…

3 Comments
Karin 20 februari, 2014 at 16:20 Reply

Jag såg denna för några dagar sedan och är riktigt peppad på att få veta mer! Gärna nu direkt :)

Malin 20 februari, 2014 at 20:54 Reply

Åh, den ser ju helt underbar ut :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 1 =