I morgon lanseras The Body Shop’s Vitamin E Overnight Serum-in-Oil. Jag fick hem denna för test för ett tag sedan och jag har lite delade meningar redan nu, men återkommer givetvis med en full recension så småningom.

malhar_140128_0112

“En perfekt kombination av kraftfulla ingredienser och ledande hudvårdsteknik gör den här serumblandningen till en ljuvligt lätt olja som absorberas snabbt utan att kännas fet på huden.” Innehåller vetegrodd- , solros- och jojobaolja såväl som marula, sesam och soja från Community Fair Trade-producenter. Innehåller även citronsyra. Parfymerad.

Vitamin E Overnight Serum-in-Oil finns att köpa på thebodyshop.se och i butik fr o m. i morgon och kostar 285 SEK.

Like

Relaterade inlägg

IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick

IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick

IsaDora hakar på trenden med matta flytande läppstift. Ultra Matt Liquid Lipstick kommer i 10 härliga färger i en intensiv ultramatt formula som har en fluffig och krämig textur som ska sitta extra länge. Ultra…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 5 =