Som ni kanske vet så älskar jag min Max Factor Facefinity 3-in-1 Foundation som sägs vara primer, concealer och foundation i ett. Men nu släpper de alltså en Facefinity All Day Primer för extra hållbarhet. Jag är definitivt sugen! Internationellt släppdatum: April 2014.

Max-Factor-Facefinity-All-Day-Primer-Preview

Källa: Chicprofile

You May Also Like

8 kommentarer

Svara

Låter spännande! Håller tumamrna att den är bra, jag har så dålig erfarenhet av primers och tycker de bara gör ansiktet flottigt och får min foundation att sitta sämre, vilket snarare borde vara tvärtom. Så hittar jag en som fungerar är jag överlycklig!

Svara

Denna låter spännande 🙂 är beroende av primers just nu!

Svara

Åh, spännande! Är inne i en primer-period nu där jag älskar att testa nya primers! Lång hållbarhet är ju det jag mest vill ha hjälp med av en primer så det låter väldigt intressant! Bra med SPF 20 också! 😀

Svara

Fast om det redan är en primer, foundation och concealer i ett så ska man inte behöva en extra primer…. Känns lite som att Max Factor bitit sig själv i svansen lite här.

Svara

Det var lite det jag kände också…

Svara

Men, tror ändå att jag kommer testa den när den väl kommer i butik, älskar primers. Har för mig att detta är Max Factors första primer också?

Svara

Den används till andra foundatios än All Day Flawless Foundation. Men det är Primern i All Day Flawless FOundation som de plockat ut som göra att annan Foundation blir lika hållbar!

Svara

Haha jo det förstår ju jag med 😛

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fyra × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.