malhar_140128_0129 Jag har ett gäng med Body Mists från VS sedan innan och anledningen att jag köpte så många olika är för att jag ville hitta en ny hållbar doft och föll som en fura för Love Spell. Som present till mig själv (då min pojkvän vägrar köpa allt skönhetsrelaterat) unnade jag mig även den här underbara doften i EdT-format ♥ ♥ ♥malhar_140128_0125Love Spell EdT har noter av persika, körsbärsblomma och vit jasmin men innehåller också Aloe Vera och kamomill.

Victoria’s Secret Love Spell EdT finns t ex. att köpa på kimstore.se för 149 SEK.

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Åh den såg härlig ut! 😀

Svara

Älskar också den doften! Nu måste jag ju bara ha EdTn också! 😀

Svara

Sitter doften kvar bra med dessa?:)

Svara

På mig luktar den nästan hela dagen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.