vacation
bildkällor: fritidsresor.se

Nu i slutet på februari fyller min mamma år, vilket innebär en obligatorisk utomlandsresa. Hon ville väl egentligen åka till min moster samt man som bor i Thailand, men eftersom det varit lite si sådär med säkerheten där så bestämde vi att jag och min bror skulle följa med henne någonstans istället.

Efter mycket letande efter en skön avkopplande semesterort slog vi till på Lanzarote! Jag har inte varit utomlands i semestersyfte sedan… ehh… 1997. Så det var väl dags kan man tycka? Det ska bli jätteroligt och skönt med värme och lite miljöombyte. Och vi åker redan om en vecka… Planeringsfreaket inom mig skriker redan nu om packning osv.

Är det någon av er som varit på Lanzarote och har tips på vad vi absolut inte får missa?

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Åh du är så himla värd semester! Jag har tyvärr inga tips att ge dig med tanke på att jag ALDRIG varit på solsemester (veckan på Mallorca som regnade bort och som gav mig influensa räknas inte – aldrig!), men jag hoppas att du får det fantastiskt <3

Svara

Jag var där när jag var 6 år 😉
Minns inte så mycket. Jag var rädd för den skuggiga delen av poolen, jag gick på en mur, ramlade ned och skrapade upp hela ansiktet. Blev jagad av en vit chihuahua utanför hotellet. Köpte kinderägg varje dag.. Du kommer nog ha det lite roligare och minnas lite mer! xD

Svara

Finns en vulkan (Eller ja ett vulkanområde) i en nationalpark som heter Mount Timanfaya. Där kan man äta mat som lagats över vulkanen 🙂 mitt 9-åriga jag tyckte i alla fall det var väldigt häftigt!

Svara

Det ska vi på 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

15 − 14 =