malhar_140210_0012Jag, som många andra bloggare, har fått hem The Incredible Face Mask från Maybeauty.se för test. I mitt testpaket ingick det 2 st ansiktsmasker á 10 ml, 1 st appliceringspensel och den ’Den fantastiska Hudguiden’.

malhar_140210_0006The Incredible Face Mask sägs ta bort pormaskar, död hud och olja från hyn samt motverka acne. Masken innehåller naturlig djuphavslera och är dermatologiskt testad. Ej testad på djur. Du ska känna skillnad redan efter första användning och ser skillnad efter 1-2 månaders användande (var 5-7 dag).
malhar_140210_0006-2Den fantastiska Hudguiden innehåller information, tips och råd om din hud och även hur olika slags mat och andra livsval påverkar huden. På baksidan finns instruktioner på hur du använder ansiktsmasken.
malhar_140210_0006-3Penseln är i syntethår, skaftet är gjort av bambu (finns ingen information på hemsidan, utan jag frågade maybeauty via mail) och hjälper till att sprida masken jämt över ansiktet.

För 249 SEK får du ett startpaket med 5 st ansiktsmasker á 10 ml, 1 appliceringspensel och ’Den fantastiska Hudguiden’.  Jag har fått en rabattkod till mina läsare så att ni kan få 50% när ni beställer ett testpaket med 5 masker. Ange koden molkan50 i kassan. Webshoppen finns här.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

har ni inga affärer som man kan köpa dom ifrån eller

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fem + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.