Här kommer tredje delen av mina YouTube-gurus som jag började posta i höstas. Jag har så många som jag följer i dagsläget så det kändes bäst att dela upp inläggen.

Del 1
Del 2


itsjudytime: Judy är en otroligt vacker kvinna som snart blir 3-barnsmamma. Hon testar, recenserar och tycker till om många spännande och nya produkter. Det jag gillar med Judy är att hon oftast testar lite andra produkter än de superhypade, vilket är kul!


Makeup Geek: Marlena, som även är grundaren till sminkmärket Makeup Geek, ger bra och snabba tips. Hon gör många olika slags videos. Jag vet inte riktigt varför jag fastnade för henne, men hon känns väldigt genuin och ärlig.


Carli Bybel: En av de vackraste tjejerna i hela världen (enligt mig) med en härlig och sockersöt personlighet. Hon är väldigt up-to-date med produktnyheter, men gör väldigt många olika sminkningar som ger mig enorm inspiration!


Michelle Phan: Vem har inte hört talas om Michelle Phan i skönhetsvärlden? Hon är påhittig, kreativ och gör väldigt blandade videos. Från en dröm till att ha skapat sitt eget sminkmärke, em Cosmetics, får hon mig att tro på mig själv gällande mina egna drömmar.

Har ni några Youtube-gurus jag bara “måste” följa?

Like

3 Comments
Julia 30 januari, 2014 at 12:47 Reply

Shaaanxo, Chloe Morello, Casey Holmes och Jaclyn Hill :)

Madde 30 januari, 2014 at 20:42 Reply

Los Curtis, mia maya är två superduktiga skönhetstjejer.

Aila 2 februari, 2014 at 20:06 Reply

Följer alla du följer plus några till ;)) Jaclyn Hill, Claire Marshall, Camila Coelho, Sona Gasparian, Teni MissMaven, Lisa Eldrige…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − ett =