20140120-200355.jpg

Först står det att jag ska kontrollera batteriet på datorn, sen börjar telefonen att krångla, sen går laddsladden till telefonen sönder och nu detta… Jag blir så trött! Inte nog med att jag haft en skitnatt och en ännu sämre dag gör det ju inte bättre.

Ibland vill man bara säga #fml.

Like

Relaterade inlägg

Vad jag älskar…

…att få PAKET! Spännande ♥ Like Ångra…

Skit…

Dumöga!

Off the grid

En del har det bra.

3 Comments
Nina 20 januari, 2014 at 20:45 Reply

Nej :-( usch så trist!!! Min dator packade ihop för någon månad sedan och jag lånade då min dotters dator. Precis efter jul så dog den också :-( suck, så nu har jag fått köpa en ny. Trist när datorer strular.

Malin 20 januari, 2014 at 20:47 Reply

Javars! Jag hoppas att det bara är en sladd som sitter löst och INTE hårddisken. Har inte råd att köpa ny.. Stor suck liksom!

Camelliss 21 januari, 2014 at 06:05 Reply

Men bajs! Så himla irriterande och jobbigt! :( Håller tummarna att det löser sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =