20140120-200355.jpg

Först står det att jag ska kontrollera batteriet på datorn, sen börjar telefonen att krångla, sen går laddsladden till telefonen sönder och nu detta… Jag blir så trött! Inte nog med att jag haft en skitnatt och en ännu sämre dag gör det ju inte bättre.

Ibland vill man bara säga #fml.

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Nej 🙁 usch så trist!!! Min dator packade ihop för någon månad sedan och jag lånade då min dotters dator. Precis efter jul så dog den också 🙁 suck, så nu har jag fått köpa en ny. Trist när datorer strular.

Svara

Javars! Jag hoppas att det bara är en sladd som sitter löst och INTE hårddisken. Har inte råd att köpa ny.. Stor suck liksom!

Svara

Men bajs! Så himla irriterande och jobbigt! 🙁 Håller tummarna att det löser sig!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tre × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.