Jag har länge funderat på att byta design till en uppdaterad version av hur jag vill att min blogg ska se ut. Det är inte lätt att få det precis som man vill när man är novis i både kodning och design, men nu är det så nära inpå slutresultatet jag kan komma. Igår pysslade jag hela dagen med att koda och pyssla med det utseendemässiga. Idag har jag fixat lite ”under huven” och olika funktioner som ska underlätta.

navigering

Navigering

Jag har förbättrat navigeringen och det väsentliga har hamnat i fokus. De sidor ni besöker mest (om mig, policy, portfolio och kontakt), men också skönhetskategorierna har fått sig ett lyft. Både inlägg om produkter och recensioner ligger i toppmenyn. Jag håller fortfarande på att fixa in respektive inlägg i sina kategorier, bare with me…

socialt

Socialt

Istället för att ha knapparna till mina sociala medier i sidomenyn ligger de nu i headern. Enkelt att hitta!

slider

Slider

Här rullar utvalda inlägg förbi. De kommer att bytas ut kontinuerligt för att ni som inte prenumererar på min blogg via bloglovin, blogkeen, feedly eller andra tjänster ska vara så uppdaterade som möjligt.

footer

Footer

Eftersom min blogg innehåller mer än bara skönhet (då och då i alla fall) har jag placerat de, inte så viktiga, kategorierna längst ner på bloggen. Plus en liten facebook-ruta. Vi får se om jag byter ut den mot ett arkiv så småningom, råkade radera den kod som jag hade innan…

kommentarer

Kommentarer

Logga in med ditt wordpress-, twitter-, facebook- eller google+ konto för att kommentera. Eller ange namn, mail och hemsida som vanligt.

tradning-kommentarer

Trådning

Nu blir det lättare att svara till mig eller till varandra i kommentarerna. Trådningen gör också så att det är lättare att hålla koll på om du fått svar.

.
Temat är även mobilanpassat
så att bloggen ser ungefär likadan ut i datorn, telefoner och tablets. Jag hoppas verkligen att det fungerar för er för nu börjar det klia i skönhetsfingrarna igen. Om något är fel eller ser konstigt ut får ni mer än gärna kommentera 🙂

Vad tycker ni?

You May Also Like

10 kommentarer

Svara

Snyggt och fräscht, väldigt användarvänligt. 🙂

Svara

Så himla snyggt du har gjort det!!! 🙂
Bra jobbat speciellt eftersom du är lite novis på det hela!

Svara

Det blev ju supersnyggt! 🙂

Svara

Sjukt imponerande, din förra design var iofs riktigt läcker den här med men den här är så ren och snygg och enkel. Tummen upp.

Svara

blev riktigt bra!:)

Svara

Snyggt jobbat, du är ju ett proffs… 🙂

Svara

Mycket fin design. Vad använder du dig av för program för att göra dina designer? Och hur gör man för att få effekten på din profilbild?

Svara

Jag använder inget program, jag kodar i HTML och CSS. Hmm, jag vet inte vad du menar? Vilken effekt på min profilbild? Menar du oskärpan och filtren så har jag gjort det i Photoshop.

Svara

Jaha okej.
Okej, skulle du eventuellt kunna visa det i något inlägg hur man gör så i ps? Om du har tid och vill?

Svara

Min blogg är inriktad på skönhet kombinerat med foto så jag kommer nog inte lägga ut det här. Det finns jättemånga andra bra bloggar med photoshop-tips 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fyra + åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.