Jag vet att det blir mycket IsaDora-snack nu, men det är inte för att de säger åt mig att skriva om eller tävla ut saker, det är på mitt eget bevåg. Det är för att de helt enkelt visar framfötterna i både trender och nyheter.

Till våren är det ofta pasteller som gäller (fint rim) och det blir det även denna vår. Det gläder mig eftersom jag längtar till solen, fågelkvittret och blomknopparna. Lite pastellfärger ger liksom lite hopp! Här är i alla fall ett litet axplock av vad som kommer att ingå i IsaDoras vårkollektion 2014, bilderna och infon har jag hittat på deras hemsida, så vem som helst kan gå in och titta.

image

varenisadora_molkanse

image

image

image

varenisadora_nails_molkanse

Detaljerad och mer information kommer inom kort

.
Vad tror ni? Ser det inte underbart ut?

You May Also Like

8 kommentarer

Svara

Kollektionen finns i butik nu och jag swatchade och kollade
närmare på den på Coop igår. Den är jättefin. Finast är krämrouge
som kommer i en tjock chubbystick som en tjockare penna. Köpte på
mig färgen english rose som var fantastiskt fin. Eyelinern är
otroligt fina pastellfärger med metallshimmer. Jag köpte sen
lavendel lila. Den är otroligt fin.

Svara

Nina: Om jag kunde bo i en storstad! Är trött på att vara så efter 😛

Svara

tyckte den såg lite trist ut… får inte ”vill-ha-begär” av
en enda av produkterna 🙁

Svara

Magda: Åh jag vill ha allt! Älskar pasteller 🙂

Svara

krämrougerna tycker jag ser fina ut och jag har aldrig
testat krämrouge Så det vore kul att klämma lite på 🙂

Svara

Gillar inte alls bilden.. men läppstiftet, den ljusrosa läppglanspennan och Spring in Paris rouget såg väldigt fint ut!

Svara

Jag älskar framförallt nagellacken, hoppas att de inte är ”genomskinliga”

Svara

Åh! Så fint! Både rouge och nagellack åker upp på
inköpslistan.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

sex − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.