Vitamin-E-Overnight-Serum-In-Oil

Den 20 februari lanserar The Body Shop nyheten Vitamin E Overnight Serum-in-Oil, en teknisk innovation som kombinerar serumets kraft med oljans lyx. Allt för att ge din hy en skönhetssömn som både vårdar och friskar upp.

Kommer du ihåg hur det känns att få sova i åtta sköna timmar? Att vakna pigg, utvilad och glad. Nu kan du låta din hy känna samma känsla! Efter bara en natts användning känns huden uppfriskad, fräschare och mjukare*. En perfekt kombination av kraftfulla ingredienser och ledande hudvårdsteknik gör den här serumblandningen till en ljuvligt lätt olja som absorberas snabbt utan att kännas fet på huden. 90 % av testpersonerna upplevde att produkten kändes lätt på huden.Serumet verkar kraftigt fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar*. Vitamin E Overnight Serum-in-Oil finns i en flaska på 28 ml, till priset av 285 kr.

*Baserat på en beställd studie gjord på 126 stycken kvinnor.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tretton − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.