springtrend2014

Inom kort landar nyheten Spring Trend Collection från The Body Shop i butik och på webbshopen. De populära Shimmer Cubes och Lip Gloss har fått tillskott i form av två nya, ursnygga nyanser som passar perfekt inför våren.

Längtar du som jag redan till våren? Jag är verkligen en sucker för vårprodukter som är laddade med fina färger med hopp om att blommor ska slå ut och fåglarna börjar kvittra. Här har vi lite härliga vårvindar från The Body Shop. Jag skulle verkligen inte tacka nej till dessa gobitar!

.

SHIMMER CUBES

Dessa set med fyra individuella skimrande ögonskuggor med lång hållbarhet kan användas med fuktad eller torr pensel. Skuggorna har en hög procentandel av skimmer och pärlemor i en formula som gör att de inte lägger sig i ögonvecket. Dermatologiskt och oftamologiskt testade. 295 SEK, 4 x 3,5g.

Nya nyanser: Brown nr 30 och Pink nr 26

.

LIP GLOSS

De populära läppglansen som fuktighetsbevarar, är fyllda med glittrande lyster och ger härlig färg. Läpparna blir mjuka och lena tack vare formulan som är berikad med vitaminer och ekologisk Community Fair Trade producerad kokosnötsolja. Dermatologiskt och oftamologiskt testade. 130 SEK, 12 ml.

Nya nyanser: Rose och Vanilla

.
Säljstart 12 februari 2014

Like

Relaterade inlägg

Maria Nila utökar Colour Refresh-serien

Colour Refresh lanserades under våren 2014 och blev snart en favorit för alla som färgar håret kontinuerligt. Därför kommer nyheten om sex nya nyanser som ett glädjande besked för alla…

4 Comments
Evelinasfina skönhetsblogg 22 december, 2013 at 12:44 Reply

De ser otroligt fina ut :) man längtar ju redan!

Beautybylinda 22 december, 2013 at 19:28 Reply

Åh dessa ser ju helt fantastiska ut :)

Maria 22 december, 2013 at 21:28 Reply

Blir helt sjukt sugen på vår nu! Älskar den rosa paletten, kan vara fin att testa på kindbenen också.

Linnea 24 december, 2013 at 00:08 Reply

Åhhh vad härliga :) De bruna ögonskuggorna ser fantastiska ut :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 6 =