Härom dagen fick jag hem ett paket från Polhem PR med lite hårstylingprodukter från Fudge Urban som är et brittiskt märke och började säljas i början av 2013 här i Sverige. Produkterna säljs endast på H&M. Det ska bli jätteroligt att testa! t o m. mannen får sig en produkt att testa då jag inte använder vax – det ska bli kul att se vad han tycker om det.

malhar_131206_0004Förpackningarna är färgglada och produkterna luktar gott. Alla produkter kostar 69,50 SEK /st.

malhar_131206_0011Fudge Urban Rocker Wax
Arbeta den och forma håret med flexibla Urban Rocker Wax. Denna lätta, 24-timmars starka vax skapar stil utan stelhet eller klibbighet. Gnid genom torrt hår för en busig look, omarbeta sedan dag som natt för en rockstjärnelook.

malhar_131206_0016Fudge Urban Messy Stuff
Denna lätta stylingkräm väger inte ner håret och lämnar massor av volym och textur. Applicera Messy Stuff och föna torrt för en naturlig, sexig look.

malhar_131206_0020Fudge Urban Iced Coconut Cocktail Hair Spray
Skäm bort sinnena och håll stilen med förföriska Iced cocnut Cocktail Hair Spray. Dess megastarka hållbarhet är perfekt när du vill att din frisyr ska sitta på plats hela dagen och hela natten. Den superkoncentrerade formulan räcker långt! Spraya jämnt över färdig frisyr för varaktig hållbarhet eller spraya i torrt hår och “busa till det” för naturlig struktur och kontroll. Säljstart 2014.

malhar_131206_0032Fudge Urban 3In1 Miracle Moisture Stuff
Tar bort friss, slätar ut och balsamerar. Denna lätta men ändå koncentrerade mirakellotion är berikad med den revolutionerande torrarganolja som återfuktar och reparerar. Detta är en universalprodukt som du inte kan vara utan. Kan användas på 3 olika sätt: 1) Föna in för att skydda och balsamera. 2) Applicera på torrt hår för att få bort friss och täta torra toppar. 3) Använd före plattång för ett smidigt och rakt hår med en naturlig glans. Den är ett mirakel! Säljstart 2014.

malhar_131206_0026Fudge Urban Sea Salt
Få strandkänslan med Fudge Urban’s tropiska kokosmist Sea Salt. Spraya in och krama det upp för en busig “ur vågorna” sexig beach-look eller föna in och pumpa upp volymen för massor av naturlig struktur och glans.

malhar_131206_0036Fudge Urban Texture Blaster
“Spräng” håret med struktur, utan klibbighet. Med Texture Blaster kan du skapa, forma och hålla din stil med denna superflexibla aerosollösning. Spraya in och busa till håret för maximal textur eller spraya hela att hålla din frisyr. Säljstart 2014.

.
.
Har du testat någon produkt från Fudge Urban? Vad tyckte du om den/dem?

Like

Relaterade inlägg

MOTD: Valentine’s

MOTD: Valentine’s

BAS Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream – Light Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Fair Neutral bareMinerals Blemish Remedy Foundation – 01 Clearly Porcelain Make Up Store Blusher…

8 Comments

[…] tycker: För ett tag sedan fick jag ett paket från Polhem PR med en hel rad av Fudge Urban-produkter och har försökt att använda dem så mycket som jag kunnat sedan dess. Min uppmärksamhet drogs […]

David Garis 14 mars, 2014 at 22:26 Reply

Jag kan inte hitta produkterna i H&M. Vet du om det är i någon speciell butik eller om det är under någon speciell kategori på deras sida eller?

Malin 14 mars, 2014 at 22:40 Reply

De säljs inte online utan bara i butik, har inte fått mer info än så. Men jag har sett dem i butik i flera olika städer.

David Garis 15 mars, 2014 at 19:41

Vet du i vilka butiker, i vilka städer, du har sett dem?

Malin 15 mars, 2014 at 19:42

Jag har sett dem i bl a. Linköping, Norrköping, Stockholm.

David Garis 15 mars, 2014 at 19:45

Så inte Göteborg alltså… Men då hittar man dem där alla parfymer och sånt är eller?

Malin 15 mars, 2014 at 19:48

Jag har inte varit i Göteborg, så nej. Men finns de i Stockholm lär de finnas i GBG också.

Det borde vara bland de andra hårprodukter. Fråga personalen om du är osäker.

David Garis 15 mars, 2014 at 19:49 Reply

Ok, tack för hjälpen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =